Jan Borild

Jan Borild

4.8469055374593/5 4.9/5

”Engagerat, målmedvetet och smidigt.”

Jag är en av Stockholms mest anlitade mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv och stor erfarenhet. Jag är stolt över att alltid ha återkommande kunder. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull och säljande personlighet. Välkommen på en av mina visningar eller kontakta mig så berättar jag gärna mer, hoppas att vi hörs!

”Vi har anlitat Jan för att sälja 4 lägenheter genom åren. Jan är erfaren och kunde hantera vår senaste försäljning även på en svajig marknad. Vi har även köpt lägenhet av Jan. Jan får både köpare och säljare att känna sig lugna och trygga i processen.
Jag kan starkt rekommendera Jan som mäklare.”

Therese R

”Supertrevlig mäklare som satte oss som kunder i centrum hela tiden. Hans stora erfarenhet märktes tydligt och vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen. Vi hade höga förväntningar eftersom marknaden varit stark under lång tid. Trots lite osäkerhet senaste månaderna i marknaden lyckades Jan få till visningar med väldigt högt tryck vilket resulterade i ett försäljningspris som vi var mycket nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Jan till andra personer som vill sälja sin lägenhet, och kommer själva använda honom nästa gång vi säljer.”

Fredrik H

”Otroligt professionell och kunnig mäklare.
Vi kunde inte vara nöjdare. Trots instabil marknad fick vi mer än det vi hade förväntat oss i försäljningspris.”

Therese F

”Jättebra! Lyhörd, trevlig och skicklig. Sålde vår bostad till rekordpris. Kommer absolut att anlita Jan igen Nöjd kund!”

Stefan H

”Jag har sålt med Jan vid två tillfällen och rekommenderat honom till flera av mina vänner, Även i tuff marknad så vet han uppenbarligen hur man får toppresultat och jag kommer att anlita honom igen. Nöjd kund!”

Daniel K

”Jan Borild är ett geni! Det var 4:e bostaden han sålde åt mig och allt har alltid varit väldigt enkelt och väl hanterat. Dessutom alltid till mycket bra pris.”

Mimmi L

”Jag köpte lägenhet där Jan var mäklare. Jan var varm och välbemötande. Vi upplevde Jan väldigt proffsig jämfört med många andra mäklare vi har träffat på under våra 6 månader av lägenhetsvisningar.

När vi ska sälja lägenhet nästa gång kommer vi definitivt anlita Jan.”

Anna E

”Jan är en mäklare som varit med länge i branschen och har en bred erfarenhet av marknaden, därav kan sälja i både uppgång och nergång. Rekommenderar honom starkt!”

Chadi T

”Jan Borild är ett geni! Det var 4:e bostaden han sålde åt mig och allt har alltid varit väldigt enkelt och väl hanterat. Dessutom alltid till mycket bra pris.”

Mimmi L

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.