Jan Borild

Jan Borild

4.840830449827/5 4.9/5

”Engagerat, målmedvetet och smidigt.”

Jag är en av Stockholms mest anlitade mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv och stor erfarenhet. Jag är stolt över att alltid ha återkommande kunder. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull och säljande personlighet. Välkommen på en av mina visningar eller kontakta mig så berättar jag gärna mer, hoppas att vi hörs!

Professionellt bemötande och tät kontakt. Rimligt arvode och högt engagemang. Mycket gott resultat. Återkommande kund.

Simon F

Snabb, enkel att jobba med och lyckades vida överträffa mina försäljningsförväntningar. Rekommenderas!

Sofia F

Otroligt professionell och kunnig mäklare.
Vi kunde inte vara nöjdare. Trots instabil marknad fick vi det vi önskade i försäljningspris.

Therese F

Jättebra! Lyhörd, trevlig och skicklig. Sålde vår bostad till rekordpris. Kommer absolut att anlita Jan igen Nöjd kund!

Stefan H

Jag har sålt med Jan vid två tillfällen och rekommenderat honom till flera av mina vänner, Även i tuff marknad så vet han uppenbarligen hur man får toppresultat och jag kommer att anlita honom igen. Nöjd kund!

Daniel K

”Har både köpt och sålt med Jan som mäklare. Han är professionell, rak och tydlig med stort driv. Jan har förmågan att knyta ihop affären så att alla parter känner sig nöjda! ”

Martina W

”Jan är extremt duktig, engagerad och målinriktad. Kommer definitivt använda Jan i framtiden när jag ska sälja lägenhet igen. ”

Isabelle W

”Jan är en mäklare som varit med länge i branschen och har en bred erfarenhet av marknaden, därav kan sälja i både uppgång och nergång. Rekommenderar honom starkt!”

Chadi T

”Jan Borild är ett geni! Det var 4:e bostaden han sålde åt mig och allt har alltid varit väldigt enkelt och väl hanterat. Dessutom alltid till mycket bra pris.”

Mimmi L

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.