Anette Larsdotter

Anette Larsdotter

Fastighetsmäklare

070 993 49 90 |

4.9 / 5 i betyg 5 / 5 i betyg

”Anette infriar förväntningar.”

Anettes fastighetsmäkleri kännetecknas av passion och ett brinnande personligt engagemang genom hela försäljningsprocessen. Kundernas högt ställda krav på tillgänglighet, service och försäljningsresultat vill hon alltid överträffa. Hennes långa erfarenhet, målmedvetenhet och driv i varje affär gör att hon har många fina rekommendationer och återkommande kunder. Anette blev registrerad som fastighetsmäklare år 2000.

”Bästa mäklaren jag anlitat! Personligt engagerad och har känsla för detaljer och kommer med tips för bästa intryck. Kan starkt rekommendera! ”

Kristan W

”Anette är en mycket proffsig, inspirerande och positiv person. ”

Fred P

”Förtroendeingivande mäklare som gör det lilla extra! Väldigt tillgänglig och uppdaterar alltid. Bra smak och hon är den bästa mäklaren jag haft. Vi sålde två lägenheter samtidigt med Anettes hjälp och blev väldigt nöjda med båda försäljningarna.”

Sandra J

”Anette är mycket professionell och engagerad, precis som man önskar av en mäklare. Hon är snabb på att återkoppla och har bra kunskap om marknaden. Hon är dessutom väldigt trevlig.Vi nådde ett mycket bra resultat vid vår försäljning tack vare Anettes goda råd. Jag ger mina bästa rekommendationer till henne och Bostadsrättsspecialisten.”

Camilla L

”Supertrevlig, tydlig, tillgänglig”

Kristin K

”Anette är en fantastisk mäklare som hjälpte oss med vårat drömboende!”

Saman T

”Engagerad och snabb fastän det var kvällstid o helg. Snabba svar på frågor.”

Rickard J

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.