Anette Larsdotter

Anette Larsdotter

4.9/5 5/5

”Anette infriar förväntningar.”

Anettes fastighetsmäkleri kännetecknas av passion och ett brinnande personligt engagemang genom hela försäljningsprocessen. Kundernas högt ställda krav på tillgänglighet, service och försäljningsresultat vill hon alltid överträffa. Hennes långa erfarenhet, målmedvetenhet och driv i varje affär gör att hon har många fina rekommendationer och återkommande kunder. Anette blev registrerad som fastighetsmäklare år 2000.

”Bästa mäklaren jag anlitat! Personligt engagerad och har känsla för detaljer och kommer med tips för bästa intryck. Kan starkt rekommendera! ”

Kristan W

”Anette är en All Time Star. Otroligt kunnig, rutinerad och roingivande mäklare som t ex kollade igenom- och kontaktade spekulanter ifrån sina egna intresseregister vilket ledde till en kanonaffär där både jag- och köparen var mycket nöjda. Så med det sagt så skulle jag rekommendera Anette alla dagar i veckan till de som önskar att sälja sin lägenhet och jag hoppas faktiskt att hon är mäklaren till mitt nästa boende då hon är en av få mäklare som gör sig anträffbar och skulle hon inte kunna prata för stunden så ringer hon alltid tillbaka vilket sällan är normalfallet bland andra mäklare som jag haft kontakt med”.

 ”

säljare på Roslagsgatan 26

”Förtroendeingivande mäklare som gör det lilla extra! Väldigt tillgänglig och uppdaterar alltid. Bra smak och hon är den bästa mäklaren jag haft. Vi sålde två lägenheter samtidigt med Anettes hjälp och blev väldigt nöjda med båda försäljningarna.”

Sandra J

”Anette sålde min lägenhet innan den ens kom ut på öppna marknaden. Affären gick snabbt, smidigt och priset blev långt över mina förväntningar. Anette är en dedikerad mäklare som alltid fanns tillgänglig. Hon fick mig att känna mig 100% trygg i hela processen. Hon är även väldigt duktig på att marknadsföra objektet genom sociala medier och blev mer än nöjd med hela bostadspresentationen. Rekommenderar henne till alla som ska sälja sin bostad!”

säljare på Högalidsgatan 33

”Fantastisk bra kontakt. Alltid redo att svara på frågor. Punktlig , trevligt härligt sätt. Ja hon har bara goda egenskaper.!!”

säljare på Wittstocksgatan 28

”Anette är en fantastisk mäklare som hjälpte oss med vårat drömboende!”

Saman T

”Engagerad och snabb fastän det var kvällstid o helg. Snabba svar på frågor.”

Rickard J

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.