Adress:

Grev Magnigatan 10

Rum:

2 rum

Såld för:

6 600 000 kr ( 117 857 kr/kvm)

Avgift:

2 853 kr/mån

Boyta:

56 kvm

Såld för

6 600 000 kr (117 857 kr/kvm)

Drömboende invid Strandvägen i ett fantastiskt bra skick. Perfekt planlösning med stora sällskapsytor och en solig, ogenerad uteplats. Bäst i klassen!

Välkommen till Grev Magnigatan och en suverän lägenhet om 56 ljusa och välplanerade kvm i absolut toppskick. Synnerligen eftersökt Östermalmsläge invid Strandvägen. Här lever man idylliskt och ostört i ett vackert gårdshus med bekvämt promenadavstånd till Karlaplan, Djurgårdsbron och båtarna vid Nybroviken.

Lägenheten har under senare tid renoverats med varsam hand och stor respekt och är i ett absolut toppskick. Härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, vitlaserad fiskbensparkett samt snövita snickerier, höga golvsocklar och väggfält. Optimal planlösning med villakänsla där varenda kvm fyller sin funktion, härliga sällskapsytor, fantastiskt kök, lättmöblerat vardagsrum, ogenerad uteplats om hela 12 kvm med bästa solläge, sovrum med walk in closet samt ett helt fantastiskt badrum klätt i Calacatta.

Det kan låta klyschigt men denna lägenhet måste verkligen ses och upplevas, välkommen på visning!

- Välkomnande hall med plats för ytterkläder och bra rumssamband. Callacatta och vitlaserad ekparkett.

– Nyrenoverat badrum med Callacatta på väggar och golv. Dusch med vikbara glasväggar, vägghängd WC och handfat. Infälld belysning via spotlights och golvvärme.

– Utmärkt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, integrerad varmluftsugn (Miele) och diskmaskin. Snygg och smart köksö med induktionshäll, höj och sänkbar bänkfläkt (Miele) samt vinkyl och bra förvaring. Vitlaserad fiskbensparkett. Tvättmaskin/tumlare.

– Lättmöblerat vardagsrum med generösa ljusinsläpp, vitlaserad fiskbensparkett och vackra snickerier och väggfält. Utgång via pardörrar till uteplatsen.

– Solig och helt ogenerad uteplats med gott om plats för bord, stolar, parasoll och planteringar.

– Sovrum med vitlaserad fiskbensparkett och plats för dubbelsäng. Suverän förvaring i rymlig walk in closet. Snyggt glasparti med skjutdörrar mot vardagsrummet ger ljus, rymd och en härlig atmosfär!

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele 2. Basutbud ingår i avgiften.
  • Internet: Bredband, fiber 100 Mbits från Tele 2. Ingår i avgiften.

Ogenerad uteplats om ca 12 kvm med utgång från vardagsrummet. Uteplatsen vetter mot föreningens mindre innergård som är oerhört lugn och ostörd.

  • Pris: 6 600 000 kr
  • Månadsavgift: 2853 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband 100 Mbits. Beräknad driftkostnad/månad; hushållsström 250:-, hemförsäkring: 150:- Balkongtillägg 71:-/månad.
  • Andel i föreningen: 2.9 %
  • Andel av årsavgiften: 2.9 %
  • Bostadsrätten är pantsatt. SEB. Befintliga lån löses på tillträdesdagen.

Brf Fontänen.

Lägenhetsnummer: 1002

Byggår: 1894

Hiss: Ja

Det finns ett stort och rymligt vindsförråd. Fin gemensam innergård med uteplatser, fontän och planteringar. Tillgång till cykeluppställning på gården och cykelförråd i källaren. Gemensam tvättstuga i källarplan med två tvättmaskiner, en torktumlare, en centrifug, ett torkskåp och en mangel.

Föreningen förvärvade fastigheten 1994 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 38 bostadsrätter och en affärslokal. Juridisk person accepteras inte.
Renoveringar
1990 Uppvärmning
1990 Hiss
1990 Tvättstuga
1990 Trapphus
1990 Fasad
1990 Tak
2001 Eldragningar
2013 VA stammar
75% av V/A stammarna i fastigheten är stambytt. Denna bostadsrätt har bytta stammar.
(Avlopps- och vattenledningsstammar är delvis renoverade. Föreningen har som policy att renovera stammarna i en lägenhet när medlemmen renoverar denna och ger då ett bidrag som skall täcka kostnaden för stambytet.)
Elstigar är utbytta 2005.
2008/2009 Fönster
2009 Balkonger

Välkommen till härliga Östermalm och detta toppläge på Grev Magnigatan invid Strandvägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.