Adress:

Linnégatan 77

Rum:

6 rum

Pris:

15 000 000 kr ( 100 671 kr/kvm)

Avgift:

6 600 kr/mån

Boyta:

149 kvm

Visningar

söndag 20/8, kl 15:00 - 15:45

måndag 21/8, kl 18:15 - 18:45

Aktuellt bud

16 000 000 kr (107 383 kr/kvm)

Se alla bud

Sagolikt vacker sekelskiftesdröm på bästa adress invid Narvavägen & Djurgårdsbron. Underbara sällskapsytor, kakelugnar, två badrum & fyra-fem sovrum.

Med ypperligt Östermalmsläge och på mycket eftertraktad adress invid Karlaplan, Narvavägen och Oscarskyrkan med direkt närhet till både Djurgårdsbron och Strandvägen erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende.

Våningen är smakfullt renoverad och den karaktäriseras av genomgående stilsäkra materialval och smyckas av tidstypiska detaljer som ståtliga kakelugnar, dörröverstycken, vackra stuckaturer, speglade pardörrar, generös takhöjd, takrosetter, höga fönster samt genom alla rum löper vackra golv. Detta är drömboendet för barnfamiljen som längtar till en villa men inte riktigt kan släppa innerstadens alla trevligheter. Planlösningen är utmärkt disponerad med härliga öppna sällskapsytor, fyra till fem sovrum, två badrum samt ljuvlig uteplats som bidrar till bostadens genuina charm och hemtrevliga känsla. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning och plats för matbord för stora middagssällskap i direkt anslutning till det representativa sällskapsrummet. Strålande ljusflöde från många fönster och perfekt planlösning mot gata och gård.
En fantastisk familjevåning som andas harmoni, rymd och atmosfär med sina generösa sociala ytor med plats för familj och vänner.
Lägenheten är belägen på en ½ trappa fri från insyn.
Välskött förening i vacker fastighet från 1898.
Välkommen att längta hem!

- Generös hall som direkt ger en välkomnande känsla. Gott om plats för ytterkläder och förvaring. Här möts du av lägenhetens sekelskifteskaraktär genom pardörrar och vackra golv med höga golvsocklar som löper vidare in i lägenheten och höjer trivselfaktorn.
– Gästtoalett angränsande till hallen med WC och handfat.

– Fantastiskt kök från Poggenphol med härlig rymd och smakfull interiör, gott om skåp och arbetsytor samt utgång till generös uteplats mot innergården. Komplett maskinell utrustning som kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt, ugn och inbyggd espressomaskin. Plats för stort matbord intill den ståtliga kakelugnen vilket gör detta till en trivsam och självklar plats för social samvaro och umgänge. Ett kök att längta hem till.

– Stort, luftigt vardagsrum med vacker kakelugn och två fönster som skänker fint ljusinsläpp och härlig atmosfär för avkopplande stunder. Här ryms den stora soffan, soffbord, bokhyllor liksom favoritfåtöljen. Fina golv, stuckatur och vackra dörröverstycken i kombinationen med takhöjden ger rummet en härlig rymd.

– Sovrumsavdelningen ligger privat och avskilt med fyra sovrum och två anslutande badrum samt tvättpelare. Ett femte möjligt arbetsrum/sovrum i anslutning till vardagsrummet.

Generös uteplats mot lugn innergård.

  • Pris: 15 000 000 kr
  • Månadsavgift: 6600 kr/mån.
  • Värme, vatten och kabel-TV (grundutbud)
  • Andel i föreningen: 8.84771 %
  • Andel av årsavgiften: 8.71675 %
  • Överlåtelseavgift: 1120 kr
  • Pantsättningsavgift: 448 kr
  • Bostadsrätten är pantsatt.

Brf Harpan 31.

Lägenhetsnummer: 05842-0001 (1001)

Byggår: 1898

Hiss: Ja

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. I fastigheten finns en tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Möjlighet förvaring av cyklar och barnvagnar finns med egen ingång från gatan

Brf Harpan 31 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2013. Fastigheten på Linnégatan 77 uppfördes 1898 och består av ett flerbostadshus fördelat på ett gatu- och gårdshus med 14 bostadsrätter. Juridisk person accepteras ej som förvärvare.

Föreningen gjorde en avgiftshöjning om 10 % 1 januari 2017 för att bl a finansiera kommande års fastighetsrenoveringar i enlighet med den underhållsplan som tagits fram. Avgiften kan komma att höjas med 5-10 % under nästa kalenderår.

Gjorda renoveringar:
2004: Byttes V/A-avloppsstammar.
2007: Renoverades tvättstuga, hiss, eldstäder och uppvärmningssystemet (även gjort 2012).
2009: Renoverades fönster och fasaden mot gatan.
2010: Renoverades innergården.
2013-2014: Entréportarna renoverades med hjälp av konstmålare.

Planerade/beslutade renoveringar:

Föreningen har med hjälp av en konsult upprättat en längre underhållsplan för framtida renoveringar. Det som planeras att göras inom 3 år är fasadrenovering mot innergården, ommålning av trapphus, ommålning av fönster mot gatan samt gårdsplanering. Föreningen har även beslutat att dra in fiber i fastigheten.

Energiprestanda 169 kWh/m² år.

Välkommen till härliga Östermalm och detta perfekta läge invid Karlaplan, Narvavägen och Oscarskyrkan med närhet till så väl Strandvägen som Djurgårdsbron och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk utmed Djurgårdskanalen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Karlaplan med Fältöverstens shopping och närbutiker vid Garnisonen så når man med kort promenad Östemalmstorg med trevliga Saluhallen. Bra kommunikationer med tunnelbana (Karlaplan) och flertalet innerstadsbussar.

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning