Adress:

Döbelnsgatan 31

Rum:

3 rum

Pris:

7 200 000 kr ( 90 226 kr/kvm)

Avgift:

3 557 kr/mån

Boyta:

79.8 kvm

Visningar

måndag 16/4, kl 18:50 - 19:30

Pris

7 200 000 kr

Magnifik trea med uteplats i sydvästläge, tre vackra kakelugnar, 3,20 meter i takhöjd och nyrenoverat badrum. Fastighet från 1884!

Välkommen till en ljus och härlig familjelägenhet i en välskött fastighet från 1884. Tre rum och kök med två utmärkta sovrum och utgång till en möblerbar uteplats mot föreningens fina innergård i sydväst. Lägenheten är i mycket fint skick med charmen väl bevarad. Här finns tre vackra kakelugnar, breda furutiljor, spegeldörrar, takstuckatur, höga golvsocklar samt fönster med speglar och djupa nischer. Bostaden är ytterst välplanerad med stora sällskapsvänliga ytor i kök och vardagsrum. Köket erbjuder allt vad den matintresserade kan önska sig. Här finns gott om förvaring och rejält tilltagna arbetsytor på bänkskivor av mattsvart granit. Maskinell utrustning med induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin, avfallskvarn och fullstor kyl och frys. Matplats för 4 till 6 personer. Enastående vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt cirka 3,20 meter i takhöjd. Stilfullt badrum nyrenoverat 2016 utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Mycket goda förvaringsutrymmen med flera rymliga garderober. Den generösa takhöjden i kombination med den genomgående planlösningen ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Lägenheten är belägen på entréplan med sovrummen mot innergården och sällskapsrummen mot Döbelnsgatan. Varmt välkomna på visning!

- Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter och en garderob. Spotlightbelysning.

– Magnifikt vardagsrum med cirka 3,20 meter i takhöjd. Två fönster med speglar och djupa nischer, höga golvsocklar, takstuckatur samt en ståtlig kakelugn. Gott om plats för önskad möblering.

– Stilfullt och funktionellt kök med plats för matbord. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, avfallskvarn samt fullstor kyl och frys. Här finns även en vacker kakelugn och ett fönster med speglar och djupa nischer. Skjutdörr mot vardagsrummet.

– Sovrum 1 med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaringsutrymmen med flera garderober samt plats för extra byrå om så önskas. Vacker kakelugn, höga golvsocklar samt takstuckatur.

– I sovrum 2 finns en platsbyggd bokhylla samt en garderob. Fönster med speglar och djupa nischer. Sovrummet nyttjas med fördel som barnrum, tonårsrum, gästrum eller arbetsrum.

– Mycket snyggt och rymligt badrum nyrenoverat 2016. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, dusch, infällbara duschväggar handdukstork, handfat med kommod och skåp. Spotlightbelysning.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår inte i avgiften.
  • Internet: Internetuppkoppling via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Utgång till upphöjd uteplats med räcke i bästa sydvästläge. Sol sommartid mellan ca klockan 12:30-16 på eftermiddagen enligt säljarna. Uteplatsen ansluter sedan till föreningens trevliga innergård.

  • Pris: 7 200 000 kr
  • Månadsavgift: 3557 kr/mån.
  • I avgiften ingår värme, vatten och internet via Bredbandsbolaget.
  • Andel i föreningen: 6.39 %
  • Bostadsrätten är pantsatt. Befintliga lån löses av säljarna senast på tillträdesdagen.

Brf Jägaren 20.

Lägenhetsnummer: A (1001)

Byggår: 1884

Hiss: Nej

Det finns ett vindsförråd i gathuset samt ett källarförråd. I gårdshuset i markplan finns en välskött tvättstuga med två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt en mangel. Den charmiga kullerstensinnergården inrymmer gemensamma utemöbler, grillmöjligheter och en liten lekplats. Barnvagnsförråd finns i anslutning.

Bostadsrättsföreningen Jägaren 20 består av 18 bostadsrättslägenheter på adressen Döbelnsgatan 31 gat- och gårdshus. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Det krävs att medlemmen ska vara stadigvarande boende på adressen. Gemensam vår- och höststädning för medlemmarna. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Fastigheten totalrenoverades med avseende på gemensamma anläggningar 1992-1994. Då lades nytt tak, fasader putsades, vatten- och avloppsstammar byttes, nya elstigare och treglasfönster sattes in samt målning av entréer och trapphus. Tvättstugans maskinella utrustning har fortlöpande underhållits och byts ut vid behov. Balkonger byggdes 2007. Vinden är exploaterad i gårdshuset men ej i gathuset. Vid senare renoveringar av fasad och allmänna ytor har tidstypiska detaljer bevarats. Mer information finns i bifogad årsredovisning.

Energiprestanda 154 kWh/m² år.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 450 kr/mån och hemförsäkringen är ca 157 kr/mån.

Uteplatsen till lägenhet nr A (1001) Döbelnsgatan 31 har uppförts med föreningens tillstånd. Uteplatsen är belägen på föreningens mark och tillhör inte lägenheten formellt, men föreningen tillåter principiellt att den nyttjas av lägenhetsinnehavaren med egna bord och stolar

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Norrmalm. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm city erbjuder, från Stureplans innekrogar och restaruranger till skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker, konstgallerier etc. När du vill komma ifrån pulsen finns Johannes kyrkopark och Observatorielunden i direkt anslutning, men även Lill-jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken finns inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med såväl buss som tunnelbana.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Uteplatsen sommartid

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Sovrummet mot uteplatsen (sommarbild)

Interiörbild

Mot innergården (sommarbild)

Interiörbild

Uteplatsen sommartid

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Föreningens gemensamma innergård (sommarbild)

Interiörbild

Välkommen till Döbelnsgatan 31!

Interiörbild

Planlösning

Interiörbild
Planlösning

Planlösning