Adress:

Tomtebogatan 34, 2 tr

Rum:

3 rum

Pris:

6 495 000 kr ( 88 973 kr/kvm)

Avgift:

2 979 kr/mån

Boyta:

73 kvm

Visningar

söndag 19/8, kl 12:00 - 12:30

Aktuellt bud

6 250 000 kr (85 616 kr/kvm)

Se alla bud

Sekelskiftesdröm med balkong, härlig takhöjd, vackra golv och generösa ljusinsläpp. Perfekt planlösning, toppskick och eftertraktat läge i Birkastan!

Välkommen till en suverän sekelskiftestrea om 73 ljusa och välplanerade kvm! De tidstypiska detaljerna är på plats såsom härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, vackra vitlaserade trägolv samt ljusgråa snickerier och spegeldörrar.

Stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong, välkomnande hall med plats för skrivbord, två sovrum och ett snyggt badrum.

Läget är fantastiskt i Birkastan, tyst och lugnt och med Rörstrandsgatan (fantastisk gågata sommartid) runt hörnet. Trygg och klok förening med god ekonomi, låga avgifter och välskött fastighet med hiss. Välkomna på visning!

- Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt ytterligare suverän förvaring i rymliga garderober samt klädkammare. Vackert vitlaserat furugolv och framtagen tegelvägg. Plats för skrivbord. Säkerhetsdörr och vitlaserade furutiljor.

– Fantastiskt vardagsrum i öppen planlösning med köket, vilket skapar en svårslagen sällskapsyta. Högt till tak tillför en härlig sekelskifteskänsla. Generöst ljusinsläpp, ljusa väggar och vitlaserad ekparkett.

– Utmärkt kök (renoverat 2015/2016) med gott om skåp, bra arbetsytor och naturlig plats för matbord. Kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och inbyggnadsugn. Bänkskiva i Carraramarmor, vitmålade väggar samt vitlaserad ekparkett.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Vitlaserade furutiljor och suverän förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Utgång till balkongen.

– Stor balkong med plats för utemöbler och planteringar.

– Perfekt barn/arbetsrum med plats för säng, skrivbord och förvaring. Vitlaserade furutiljor.

– Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Dusch, WC, handfat, handduksvärmare samt toppmatad tvättmaskin.

– Samtliga väggar och snickerier målades 2016.

  • TV: Fiberbredband 1000 Mbit/s. ingår i avgiften.
  • Internet: Fiberbredband 1000 Mbit/s. ingår i avgiften.

Stor balkong mot föreningens innergård med plats för bord och stolar.

  • Pris: 6 495 000 kr
  • Månadsavgift: 2979 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och balkongavgift. Beräknad driftkostnad/månad ca; hemförsäkring 150 kr, hushållsström 300 kr.

Brf Kadetten 17.

Lägenhetsnummer: 1204

Byggår: 1911

Hiss: Ja

Tvättstuga finns i källaren med två tvättmaskiner, två torktumlare samt torkskåp. Föreningen har även en fin innergård med utemöbler och grillmöjligheter samt cykelställ. Ett torrt och fräscht källarförråd tillhör lägenheten.

Brf Kadetten 17 är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningen består av adressen Tomtebogatan 34 och består av 2 flerbostadshus. 37 bostadsrätter och 4 lokaler som upplåts med hyresrätt. Den totala bostadsytan är 1957 kvm.
Delat ägande godkänns. Boende skall äga minst 10 %. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Renoveringar (se även bifogad årsredovisning).
1979-1997 – Omputsning fasad

1993 – Nyinstallation hissmaskineri

1994-1999 – Omläggning tak.

1994-1997 – Fönstermålning

1998 – Renovering av köksstammar i gatuhus

2005 – Översyn gårdsbjälklag

2007 – Nya balkonger

2008 – Renovering ventilationskanaler gårdshus samt renovering av trapphus

2010-2011 – Renovering ventilationskanaler gathus

2011 – Ny tvättmaskin, installation rökgasfläktar och byte av stam i gatuhus
2012 – Byte av stam i gatuhus

2014 – Lägenhetsförråd i källaren, fibernät, ny servisledning för el, renovering av tvättstuga, byte av avloppsledningar, byte elstigare, gasledning och nya ledningar för värme och vatten samt flytt av tryckstegringspump

2015-2016 – Fasadputslagning mot gatan

2016 – Trapphusmålning samt hissrenovering

2016 – Nytt tak på gatu- och gårdshus

2016 – Målat fönster och dörr på lokaler

Härligt läge i idylliska Birkastan mellan vackra Karlbergsvägen och Rörstrandsgatan med sin puls, butiker, kaffebarer och restauranger.

Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås med ett par minuters promenad. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad- och joggingstråk finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken, Karlbergskanalen och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.
Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Andra hem förmedlade av Jan

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Rörstrandsgatan, gågata sommartid!

Interiörbild

Kort promenad till Karlbergs slottspark

Interiörbild

Vasaparken

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning