Adress:

Roslagsgatan 36A, 1tr

Rum:

3 rum

Pris:

6 000 000 kr ( 100 000 kr/kvm)

Avgift:

2 508 kr/mån

Boyta:

60 kvm

Visningar

söndag 25/3, kl 12:00 - 12:30

Pris

6 000 000 kr

Acceptpris! Topprenoverad hörnlägenhet från sekelskiftet med balkong, generösa ljusinsläpp, fina trägolv, högt till tak samt snövita snickerier.

VÄNLIGEN KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLARE OSCAR BÄVERSTAM FÖR VISNING 0708 633 995

Välkommen till en suverän lägenhet om 60 ljusa och välplanerade kvm i toppskick! Lägenheten har totalrenoverats med stil och finess, och karaktäriseras av genomgående stilsäkra materialval, sober färgsättning samt optimala förvarings- och funktionslösningar. Allt i en perfekt symbios med de vackra, tidsenliga och välbevarade detaljerna från byggåret som speglade dörrar, spröjsade fönster och vackra trägolv. Fint ljusflöde från flera fönster i två väderstreck samt solig balkong i sydöst.

Lägenhetens utmärkta planlösning är optimalt disponerad, genomgående och modern. Stilrent kök med matplats, släta luckor i grått, bänkskiva i Cararramarmor och komplett maskinell utrustning i rostfritt utförande. Underbart vardagsrum med flödande ljus från två stora fönsterpartier och rymlig balkong mot grönskande gård. Två utmärkta sovrum med bra förvaring, varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Snyggt badrum och hall med plats för ytterkläder och skor.

Här bor du i Vasastans mysiga kvarter med närhet till pulsen kring Odenplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Hagaparken, Vanadislunden, Vasaparken och Humlegården. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet.

- Välkomnande hall med plats för ytterläder och skor.

– Nytt kök i stilrent utförande med släta luckor i grått och bänkskivor i Cararramarmor. Komplett maskinell utrustning i rostfritt utförande från Siemens i form av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Gott om förvaring och bra arbetsytor. I köket finns även matplats för 6-8 personer.

– Luftigt vardagsrum med flödande ljus från två stora fönsterpartier och utgången till den rymlig balkong i sydöst. Naturlig plats för soffgrupp, tv-möbel samt plats att ställa skrivbord, byrå eller dylikt. Här finns bra förvaring i två stora garderober.

– Två utmärkta sovrum med bra förvaring, varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Snyggt badrum med duschmed vikbar glasvägg, wc, handfat och handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften.
  • Internet: Bredband. Leverantör: ComHem. Fiberbredband och IP-telefoni ingår obligatoriskt i månadsavgiften.

Stor och solig balkong i sydöst över föreningens innergård.

  • Pris: 6 000 000 kr
  • Månadsavgift: 2508 kr/mån. Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 300:-/mån. Hemförsäkring ca 150-200:-/mån.
  • Värme, vatten och kabel-TV (grundutbud), bredband och telefoni.
  • Andel i föreningen: 3.4 %
  • Andel av årsavgiften: 2.79491 %
  • Bostadsrätten är pantsatt.

Brf Roslagsgatan 36.

Lägenhetsnummer: 212 (1102)

Byggår: 1884

Hiss: Nej

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Föreningen har en trevlig gemensam innergård som under sommartid möbleras med trädgårdsmöbler, grill etc. På gården finns ett cykelställ och ett förråd för barnvagnar. I ett eget hus på gården finns en fin och fullt utrustad tvättstuga.

Bostadsrättsföreningen Roslagsgatan 36 förvärvade fastigheten år 2000 och består av 37 bostadsrätter, 3 hyresrätter samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen har en informativ hemsida, se gärna http://www.roslagsgatan36.se

För närvarande har föreningen långfristiga lån på 1,9 MSEK och har 1,3 MSEK i kassa och bank (per 31-12-2016). Amortering av lånet görs kvartalsvis, för närvarande med 60 000 kr per kvartal. Föreningen har också god likviditet och styrelsen är aktiv i hur de likvida medlen placeras för att få bästa avkastning. Föreningen har löpande kontakt med banken rörande låneränta, placeringsrådgivning samt amortering. Inga avgiftsförändringar planeras.

Följande renoveringar har utförts i fastigheten:
1982 genomfördes stambyte och nydragning av elen.
2002 gjordes en uppfräschning av tvättstugan och soprummet samt en fönsterrenovering påbörjades.
2005 renoverades trapphus och hissar.
2007 byggdes balkonger.
2008 installerades nya tvättmaskiner i tvättstugan.
2010 installerades ett öppet kommunikationsnät (fiber) i fastigheten, och samtliga lägenheter och lokaler har nu tillgång till ett stort utbud av TV-, telefoni- och bredbandstjänster. Ett nytt passersystem installerades i fastigheten med elektroniska nyckelbrickor för att öka säkerheten och dörrpassager för alla boende i fastigheten. Brickan används även för att boka tvättstugan, som även går att boka via hemsidan och via din iPhone.
2011 gjordes en större uppdatering av innergården med ny växtlighet och bättre belysning. Även fasaden mot gatan renoverades och samtliga portar och glaspartier byttes mot nya.
2012 totalrenoverades soprummet med nya kärl och förbättrad sophämtning. Ett barnvagnsförråd byggdes på innergården.
2013 byttes flertalet vatten- och avloppsrör i källaren enligt underhållsplanen.
2017 installerades säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter.
OBS! En underhållsplan upprättades 2006 och sträcker sig fram till 2025.

Energiprestanda 149 kWh/m² år.

Utmärkt läge i Vasastan i de populära kvarteren Sibirien. Sibirien är känt för mysiga gator och närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer m.m. Man bor ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stureplan och Stockholms City samt ströv- och naturomådena kring Brunnsviken och Hagaparken. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar, T-bana Tekniska Högskolan och Roslagsbanan. På någon minut nås E 4:ans norra och södra avfarter samt även E 18. I området finns ett flertal dagis samt skolor.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning