Adress:

Fyrtornet i Stockholm Lighthouse, Magasinsgången 9, 16 tr

Rum:

3 rum

Pris:

6 995 000 kr ( 104 403 kr/kvm)

Avgift:

3 913 kr/mån

Boyta:

67 kvm

Visningar

Pris

6 995 000 kr

Unik 3:a i Stockholm Lighthouse på Kvarnholmen. Toppklass på eget våningsplan med panorama utsikt över Saltsjöns inlopp, Stockholm och Djurgården.

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Välkommen att förvärva ett boende utöver det vanliga i JM:s projekt på Kvarnholmen, Stockholm Lighthouse. På våning 16 saluförs nu denna nyproducerade lägenhet av internationell klass om tre rum och kök, utan grannar på eget våningsplan. Bostaden karaktäriseras av stilsäker och minimalistisk design med smakfulla materialval av högsta standard och 3,45 meter i takhöjd.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är maximalt yteffektiv och tillgänglig med hänförande utsikt från alla rum. Genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor mellan vardagsrum och kök. Stilrent exklusivt kök i vitt med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning i rostfritt utförande från Siemens. I anslutning till köket ges plats för stort matsalsbord och många middagsgäster.

I övrigt finns två bra och väl tilltagna sovrum, varav ett ”master bedroom” samt ett tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Stort badrum med dusch, WC, handfat, spegel i nisch och egen tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp ovan. Välkomnande hall med gott rumssamband och generös förvaring i skjutdörrsgarderob.

Från varje rum ges storslagen panoramautsikt mot tre väderstreck över Saltsjön och Stockholms inlopp, skärgården och Djurgårdens lummiga grönska, bort mot Lidingö och Stockholms stadssilhuett med tinnar, torn och välkända landmärken. Det här är verkligen den utmärkta platsen att blicka ut över båt- och sjölivet nedanför.

Bli först i denna fantastiska bostad och få ett livsstilsboende i en klass för sig, helt unikt på Stockholms bostadsmarknad! Välkommen till Kvarnholmen, där stad, natur och hav möts!

- Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt klädförvaring i skjutdörrsgarderob. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar samt tak. Säkerhetsdörr

– Öppna sällskapsytor i vardagsrum och kök med strålande ljusflöde från fönster i två väderstreck. Havsutsikten är verkligen storslagen över Saltsjön och Stockholms in- och utlopp, Djurgården och bort mot Lidingö samt Stockholms vackra stadssilhuett.

– Köket är i ett stilrent och minimalistiskt utförande med skåp och draglådor i vitt, goda arbetsytor och komplett maskinell utrustning i rostfritt utförande från Siemens såsom kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. I anslutning till köket finns plats för ett rejält matbord med många middagsgäster.

– Två väldisponerade sovrum, varav ett ”master bedroom” med garderobsvägg och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Toppfräscht, helkaklat och rymligt badrum med kustgranit på golv, duschhörna med vikdörrar i glas, toalett, handfat på kommod, infälld spegelnisch, torkställning och egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare ‘side by side’ med arbetsbänk ovan och skåp i vitt. Infällda spots i tak. Fönster med utsikt mot Stockhols skärgård.

  • TV: TV, internet och IP-telefoni från Telia. En digitalbox för TV tillhör lägenheten. För detta tillkommer en obligatorisk kostnad om 220 kr/mån.
  • Pris: 6 995 000 kr
  • Månadsavgift: 3913 kr/mån. Övriga driftskostnader: 220:-/månad för Triple play. Hushållsel ca 300:-/månad. Varmvatten ca 157:-/månad. Hemförsäkring ca 150:-/månad. Observara att kostnad för varmvatten och hushållsel regleras efter faktisk förbrukning.
  • Andel i föreningen: 0.9292 %
  • Överlåtelseavgift: 1120 kr
  • Pantsättningsavgift: 448 kr

Brf Panorama i Nacka.

Lägenhetsnummer: 81601

Byggår: 2017

Hiss: Ja

Det finns källarförråd, miljörum, barnvagns- och cykelförråd.

Brf Panorama i Nacka ingår i JM:s byggnadsprojekt ”Stockholm Lighthouse” och omfattar 5 bostadshus med totalt 96 lägenheter (Panorama, Fyrtornet och Galleriet). Galleriet och Fyrtornet är klara för inflytt, och Panorama är under uppförande. Föreningen innehar även ett garage med 91 bilplatser. Fyrtornet rymmer 12 karaktärsstarka lägenheter på egna våningsplan om tre till fem rum och kök som nås via hiss.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Styrelserum
Lounge med relax och bastu högst upp i Fyrtornet med enastående
panoramavy.
Inglasad spång med festlokal.
Övernattningslägenhet och styrelserum.

Kommunikationer:
Buss: 402 till slussen.
Båt: Kvarnholmen – Nybrokajen.
Bil: Kvarnholmen nås via bro från Nacka Forum eller från Danvikstull.
Service: Nacka Forum och Sickla köpkvarter med affärer, restauranger etc. För Kvarnholmen planeras ett närcentrum med matbutik, apotek, vårdcentral m.m, vilket öppnar kring årsskiftet 2017-2018.

Andra hem förmedlade av Oscar

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning