Adress:

Arbetargatan 24 A, 4 tr

Rum:

3 rum

Pris:

5 995 000 kr ( 71 369 kr/kvm)

Avgift:

3 080 kr/mån

Boyta:

84 kvm

Visningar

söndag 10/12, kl 15:00 - 15:30

Pris

5 995 000 kr

Modern, stilren och familjvänlig trea i mycket gott skick med utmärkt planlösning, högt ljust läge och balkong. Garage i fastigheten.

RING ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVAT VISNING! MYCKET PRISVÄRD FAMILJELÄGENHET, REDO ATT BARA FLYTTA IN I!

Välkommen till en suverän, modern och familjevänlig trerummare i toppskick med högt, ljust och fritt läge på våning 4 (av 7) och med stor hiss till våningsplanet. Centralt och bra belägen på Kungsholmen invid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Balkong med utsikt över föreningens ostörda och barnvänliga innergård samt kringliggande takåsar. Lägenheten har på senare tid varsamt renoverats och planlösningen är genomgående och tillgänglig, ytterst funktionell och utmärkt disponerad. Här finns ett välutrustat kök i stilsäkert utförande med komplett maskinell utrustning, vardagsrum med ett burspråksparti, två bra sovrum, varav ett föräldrasovrum med garderober och utgång till balkongen och ett barn- eller tonårsrum. Stort toppfräscht badrum med ett härligt Massagebadkar med bubbelfunktion, WC och tvättmaskin m.m.

Välskött bostadsrättsförening med garage i fastigheten, god ekonomi, låg belåning och låga avgifter för medlemmarna där fiberbredband ingår.

Utmärkt, centralt och barnvänligt Kungsholmsläge med närhet till skolor och förskolor, Fridhemsplan med rikligt kommunikations- och serviceutbud (cafeér, restauranger, shopping) samt trevliga grönområden som Kronobergsparken eller Rålambshovsparken och promenadstråk längs med Karlbergssjön.

- Välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder i skjutdörrsgarderob med spegelglas. Klinkergolv och väggar i sober kulör. Inre möblerbarbar hall med gott rumssamband och access till klädkammare.

– Stort och fräscht badrum vitkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns ett härligt Massagebadkar med bubbelfunktion, WC, handfat, dubbla badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin. Infällda spotlights i taket.

– Kök i stilsäkert vitt utförande med gott om skåp och draglådor för förvaring. Bra arbetsytor med mosaik på väggen ovan. Komplett maskinell utrustning såsom spishäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, integrerad diskmaskin och två integrerade och kombinerade kylar/frysar. Köket har även en rymlig matplats.

– Trivsamt vardagsrum med ett burspråksparti i högt läge med rikligt ljusinsläpp. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och TV-möbel etc.

– Två bra sovrum, varav ett föräldrasovrum med garderober och utgång till balkongen och ett barn- eller tonårsrum. Båda rummen är väl tilltagna och har väggar i sobra kulörer.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem och/eller AllTele.
  • Internet: Fiberbredband via AllTele, 1000/1000 Mbit/s. Ingår i månadsavgiften.

Balkong i högt och ljust läge med morgon- och förmiddagssol samt utsikt över innergården och kringliggande takåsar.

  • Pris: 5 995 000 kr
  • Månadsavgift: 3080 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och bredband. Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 200-300:-/månad. Hemförsäkring ca 150-200:-/månad.
  • Andel i föreningen: 2.337 %
  • Överlåtelseavgift: 1120 kr
  • Pantsättningsavgift: 448 kr
  • Bostadsrätten är pantsatt. Lån som belastar bostadsrätten löses av säljaren senast på tillträdesdagen.

Brf S:t Göran Knoppen 23.

Lägenhetsnummer: 26 (1401)

Byggår: 1982

Hiss: Ja

Bostadsrättsföreningen S:t Göran Knoppen 23 förvärvade fastigheten Knoppen 23 den 15 december 2000. Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus med totalt 44 bostadsrätter, 4 hyresrätter, 1 lokal samt 1 garage. Den totala boytan är 3.595 kvm och lokalytan är 101 kvm. I garaget med nedfart från Arbetargatan 26 disponerar föreningen över 25 garageplatser, varav 18 interna och 7 externa. Till platserna är det separat kö. Det finns hiss i huset som går ner till garaget.

Lägenhetsfördelning:
3 st 1 rum och kök.
16 st 2 rum och kök.
11 st 3 rum och kök
18 st 4 rum och kök.

Föreningens ekonomi är mycket god med låg belåningsgrad och god likviditet. Föreningen höjde avgifterna med 5 % från årsskiftet 2016/2017. Inga ytterligare höjningar diskuteras eller finns planerade/beslutade.

Genomförda renoveringar i fastigheten:
Takrenovering 2012.
Renovering av tvättstugan 2013.
Trapphus 2015.
I övrigt så har föreningen bytt ventilationslösning i 22:an, genomfört och fått godkänd OVK, bytt styrsystem och monterat skjutdörrar i hissarna, justering av belysning i trapphuset och installerat fiberbredband i fastigheten.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd på 6-7 kvm. I fastigheten finns en välutrustad tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, innergård med plats för grill och trädgårdsmöbler.

För mer information, se www.knoppen23.se

Energiprestanda 122 kWh/m² år.

Närområdet har gott om restauranger och butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. Några stenkast bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga promenadstråk längs vattenlinjen. På väg bort mot Hornsbergs och Kristinebergs strand passerar man bland annat Västermalms Båtklubb. Väljer man motsatt färdriktning längs kanalen når man efter en behaglig promenad Stadshuset. På andra sidan kanalen förgyller vackra Karlbergs slott utsikten. Även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken finns inom promenadavstånd.

Goda kommunikationer i form av T-bana (Fridhemsplan och Stadshagen) inom 5 minuter. Dessutom flertalet innerstadsbussar.

Andra hem förmedlade av Magnus

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning