Adress:

Regeringsgatan 70 B, 1 tr

Rum:

3 rum

Pris:

6 495 000 kr ( 77 321 kr/kvm)

Avgift:

3 845 kr/mån

Boyta:

84 kvm

Visningar

söndag 14/1, kl 14:45 - 15:30

måndag 15/1, kl 17:00 - 17:30

Pris

6 495 000 kr

Modern, trivsam och familjevänlig trea i gott skick med utmärkt planlösning, genomgående ljust läge och generös balkong. En grön oas mitt i City!

Varmt välkommen till Regeringsgatan 70 och denna gröna oas mitt i city med närhet till allt man kan önska på några minuters promenadavstånd.

Lägenhetens utmärkta planlösning är genomgående, social och trivsam med samtliga fönster mot harmonisk och trevlig innergård. Här finns ett välutrustat kök med komplett maskinell utrustning och plats för matbord i öppen planlösning med vardagsrummet. Två bra sovrum, varav ett föräldrasovrum med suverän förvaring i garderober och ett barn- eller tonårsrum. Stort fräscht badrum med tvättpelare. Generös terrasslik balkong som ger en härlig förlängning av vardagsrummet med utsikt över föreningens lummiga och barnvänliga innergård.

Välskött förening med två övernattningslägenheter, relaxrum med bastu och garage.

Välkommen att längta hem!

- Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i stor klädkammare.

– Rymligt kaklat badrum i tidlöst utförande. Badkar med dusch, WC, handfat och tvättmaskin/torktumlare.

– Stilrent öppet kök som inbjuder till matlagning med gott om skåp och arbetsytor. Komplett maskinell utrustning som diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt samt kyl och frys. I anslutning till köket finns även plats för stort matbord.

– Två bra sovrum lugnt belägna mot innergården, varav ett föräldrasovrum med garderober längs hela kortväggen med utmärkt förvaring och ett större barn- eller tonårsrum.

– Inbjudande lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och annan möblering. Generösa fönsterpartier mot den lugna innergården skänker rikligt med ljusinsläpp. Utgång till rymlig balkong som blir ett extra rum större delen av året med plats för bord, stolar och växter.

  • TV: Ansluten till kabelnät via Ownit.
  • Internet: Bredband via Ownit.

Stor balkong med plats för bord, stolar och växter.

  • Pris: 6 495 000 kr
  • Månadsavgift: 3845 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, Triple play med bredband (ca 1000/1000 Mbit/s), TV (basutbud) och IP telefoni (ej samtalskostnader) från Ownit.
  • Andel i föreningen: 0.906 %
  • Överlåtelseavgift: 1120 kr
  • Pantsättningsavgift: 448 kr
  • Bostadsrätten är pantsatt.

Brf Österbotten 32.

Lägenhetsnummer: 33 (B1102)

Byggår: 1982

Hiss: Ja

Brf Österbotten 32 omfattar adresserna Regeringsgatan 68-70 A-F, Brunnsgatan 10-20, David Bagares Gata 7-11. Ingång från Regeringsgatan 70 eller Brunnsgatan 18. I föreningen finns 119 lägenheter, varav 6 upplåts med hyresrätt. De kvarvarande hyresrätterna ses som dold tillgång för fortsatt framtida god föreningsekonomi. Det finns 7 lokaler, 3 av dem är upplåtna med hyresrätt till förskola, restaurang och gym. Resterande lokaler används av föreningen. En lokal kommer att renoveras under 2018 för att därefter hyras ut.
Föreningen köpte huset 2009 (tomträtt).

I föreningen ingår två tvättstugor. De ligger mittemot B-porten och D-porten. Gemensamhetslokalen vid C-porten bokas på bokningssidan i entimmespass fram till klockan 22. Det finns även två gästlägenheter i föreningen som går att hyra till en kostnad om 200 kr/natten (ett rum) och 400 kr/natten (tre rum). I B-porten i källaren har du efter bokning tillgång till en bastu med tillhörande relaxrum. Föreningen har även en grönskande innergård med grillmöjligheter, ett cykelförråd samt ett öppet cykelstall på gården. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Fastigheten har kollektiv försäkring av bostadsrättstillägg.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: http://www.osterbotten32.se/

Renoveringar:
2014 installerades ett nyckellöst passersystem och nya entrédörrar in till föreningen innergård. Samma år sågs förskolans lekplats över och vissa åtgärder vidtogs. Föreningen har gjort en översyn och uppdatering på husets el.
2015 Säkerhetsdörrar installerades och byte av ventilationssystemet påbörjades. Fläktar sågs över.
2016 utfördes stamspolning av köks- och badrumsavlopp.

För mer information se årsredovisning.

Energiprestanda 134 kWh/m² år.

Fastigheten är belägen med bästa cityläge endast ett stenkast från Stureplan, Kungsgatan, NK, Hötorget, Birger Jarlsgatan, Hamngatan och mycket mera. I direkt närhet finns en mängd välrenommerade restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker, mataffärer samt all annan nödvändig service. Hela stadens utbud är alltså inom promenadavstånd och söker man grönare områden har man förutom parken utanför även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.
Kommunikationerna är mycket goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning