Adress:

Tomtebogatan 27, 1 tr

Rum:

3 rum

Pris:

7 150 000 kr ( 83 140 kr/kvm)

Avgift:

3 577 kr/mån

Boyta:

86 kvm

Visningar

söndag 19/11, kl 11:45 - 12:30

måndag 20/11, kl 17:30 - 18:00

Pris

7 150 000 kr

Härligt hörnlägenhet från sekelskiftet med generösa ljusinsläpp, vackra furugolv, kakelugn samt snövita snickerier. Underbart läge i Birkastan!

Välkommen till en suverän lägenhet om 86 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Sekelskiftesdetaljerna är på plats såsom högt till tak (3,15 meter) med stuckatur, generösa ljusinsläpp, vackra furugolv med höga golvsocklar, kakelugn och snövita snickerier. Fantastiska sällskapsytor i ett stort sällskapsrum med tre fönster, utmärkt kök, 2 sovrum samt ett snyggt badrum. Lägenheten är en 2,5:a med funktionen är onekligen 3 r o k!
Trygg och klok förening med välskött fastighet, låga avgifter och god ekonomi.

- Välkomnande hall med bra rumssamband och fantastiskt förvaring i garderobsvägg och klädkammare. Furugolv.

– Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 4-5 personer. Diskmaskin, kyl och frys, spishäll, fläkt och ugn. Serveringsskåp i original och furugolv.

– Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Dusch, WC, handfat och tvättmaskin. Infälld belysning via spotlights.

– Stort vackert hörnrum med generösa ljusinsläpp och fungerande kakelugn. Här ryms den stora soffan, soffbord, bokhyllor liksom favoritfåtöljen. Tre stora fönster skänker fint ljusinsläpp och härlig atmosfär för avkopplande stunder. Furugolv.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Furugolv.

– Sovrum som med fördel kan användas som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Furugolv. Rummet är avdelat och har två fina spröjsade fönsterpartier mot det stora sovrummet.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
  • Internet: Bredband via fiber. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Fin gemensam innergård med uteplatser och planteringar.

  • Pris: 7 150 000 kr
  • Månadsavgift: 3577 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV(basutbud). Beräknad driftkostnad/månad: hushållsström 300 kr, hemförsäkring 150 kr
  • Andel i föreningen: 4.7338 %

Tomtebo.

Lägenhetsnummer: 1007

Byggår: 1906

Hiss: Nej

Till lägenheten hör ett källarförråd (ca 3 kvm) och vindsförråd (ca 7 kvm). Cykelparkering finns på innergården. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Brf Tomtebo är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 1921 och förvärvade fastigheten 1923. Adresserna är Tomtebogatan 27 och Norrbackagatan 40. Föreningen äger marken och upplåter 30 bostadsrätter och tre hyreslokaler. Delat ägande godkänns, beslutas från fall till fall. Juridisk person godkänns ej. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr, köparen debiteras och en pantsättningsavgift om 448 kr.

GJORDA RENOVERINGAR:

– 2016 Renovering av innergården
– 2015 Ommålning av fönster mot Norrbackagatan
– 2014 Ommålning av tak – 2013, målning av tak.
– 2000 Löpande, renovering av fönster.
– 1992, Stambyte.
– 1988, Renovering av fasad.
Styrelsen diskuterar en investering för att få ner fjärvärmekostnaden som gäller restaurangens ventilation och värmesystem.

Synnerligen eftersökt läge på Tomtebogatan och kvarter med mängder av kaffebarer, restauranger, butiker och annan service. Stockholms glasshus, Non Solo Bar, Mellqvist kaffebar, Burgers & Beers, Raw och Shanti är några av Birkastans höjdare och nås inom en minuts promenad.

Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken.

Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4 och 47), pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Planlösning