Adress:

Gustaf de Lavals torg 8, 3 tr

Rum:

2 rum

Pris:

3 200 000 kr ( 71 111 kr/kvm)

Avgift:

2 625 kr/mån

Boyta:

45 kvm

Visningar

söndag 25/2, kl 11:45 - 12:30

Pris

3 200 000 kr

Högst upp med ca 3,40 meter i takhöjd och imponerande industrifönster från golv till tak. Toppskick och perfekt planlösning. Hiss finns!

Möjlighet finns nu att förvärva denna underbara tvåa om 45 kvm belägen högst upp i huset. Lägenheten har imponerande fönsterpartier i både vardagsrum och sovrum som sträcker sig från golv till tak. Bostaden är ytterst välplanerad med sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Stilfullt kök med bl.a. diskmaskin. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt rymligt badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsutrymmen med flera garderober. Den generösa takhöjden i kombination med de stora fönsterna ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Ombyggnationen av den gamla fabriken skapar en unik och modern industrikänsla i historisk byggnad. Huset är beläget i ett fantastiskt område med goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Närhet även till vackra promenad- och joggingstråk kring Järlasjön. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Snabbt tillträde är möjligt. Hiss finns. Välkommen på visning!

- Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Här finns även garderober.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för soffa, soffbord och matbord för flera. Stort fönsterparti från golv till tak.

– Väldisponerat kök med bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt samt kyl/frys.

-Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Stort fönsterparti från golv till tak. Rymlig platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar.

– Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, infällbar duschvägg, handfat, skåp och wc.

  • TV: Brf tecknar ett avtal med Com Hem som leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. Föreningen har för avsikt att låta de fria marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Kostnaden för bredbandsuppkopplingen är under de första fem åren 180 kronor per lägenhet och månad. Kostnaden faktureras i samband med månadsavgiften.
  • Internet: Brf tecknar ett avtal med Com Hem som leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. Föreningen har för avsikt att låta de fria marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Kostnaden för bredbandsuppkopplingen är under de första fem åren 180 kronor per lägenhet och månad. Kostnaden faktureras i samband med månadsavgiften.
  • Pris: 3 200 000 kr
  • Månadsavgift: 2625 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt basutbud kabel-tv. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om f.n. 180 kronor/månad för bredband, totalt blir alltså avgiften 2805 kronor/månad.
  • Andel i föreningen: 0.3495 %
  • Andel av årsavgiften: 0.35 %
  • Bostadsrätten är pantsatt. Befintliga lån löses av säljarna senast på tillträdesdagen.

Brf Turbinhallen.

Lägenhetsnummer: 1-1302

Byggår: 1911

Hiss: Ja

Det finns ett förråd med nätväggar i källaren. Brf Turbinhallen kommer ha ett gemensamt inomhusspa med bad- och relaxavdelning, ett mindre gym, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd. Dessutom finns miljörum med källsortering samt en gemensam innergård som ska iordningställas.

Brf Turbinhallen registrerades hos Bolagsverket den 6 november 2014.
Föreningen består av fyra områden, Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret samt Gårdshusen. Byggnaderna bildar ett öppet bostadskvarter som består av 14 trapphus om 205 lägenheter (bostadsrättslägenhetsyta enligt ekonomisk plan är 12876 kvm). Byggnaderna har 2-4 våningar. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i befintliga byggnader. Maskinhallen byggs delvis på befintlig fasad men även som nyproduktion. Gårdshusen är nyproduktion i form av radhus. I anslutning till Brf Turbinhallen finns en restaurang/eventverksamhet samt lokal. Det finns ett garage i 2 plan med 120 parkeringsplatser (separat kö) kostnad cirka 1250 kr/mån. Vid intresse av parkeringsplats eller eventuella frågor vänligen maila: billie.gavefeldt@ssmliving.se.
Turbinhallen är medlem i Järla Sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i Järla Sjö samt ett aktivt föreningsliv med både båt- och kanotklubb. För mer info om samfälligheten vänligen gå in på www.jarlasjo.se

Driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 400 kr/mån och hemförsäkringen ca 300 kr /mån. Driftskostnaden är enbart enligt schablon eftersom att ingen bott i lägenheten.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktsskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktsskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning