Adress:

Magasinsgången 5, vån 14 & 15

Rum:

2 rum

Såld för:

6 650 000 kr ( 97 794 kr/kvm)

Avgift:

3 877 kr/mån

Boyta:

68 kvm

Såld för

6 650 000 kr (97 794 kr/kvm)

Nyproducerad penthousevåning i etage, högst upp, med hänförande havsutsikt över Stockholm, Djurgården och Saltsjöns inlopp. Unikt och fantastiskt!

Välkommen att förvärva ett boende utöver det vanliga i JM:s projekt på Kvarnholmen, Stockholm Lighthouse. På våning 14 och 15 (fastigheten ligger i souterräng, så det är våning 3 via hissen från entrésidan), tillika högst upp i fastigheten, saluförs nu denna nyproducerade penthousevåning av internationell klass om två rum och kök i etage. Bostaden karaktäriseras av stilsäker och minimalistisk design med industriella inslag, smakfulla materialval av högsta standard och över fem meter i takhöjd mellan de båda våningsplanen.

Från balkongen och genom den magnifika glasväggen som går från golv till tak ges storslagen panoramautsikt mot flera väderstreck över Saltsjön och Stockholms inlopp, skärgården och Djurgårdens lummiga grönska, bort mot Lidingö och Stockholms stadssilhuett med tinnar, torn och välkända landmärken. Det här är verkligen den utmärkta platsen att blicka ut över båt- och sjölivet nedanför.

Den har alla tänkbara moderna bekvämligheter och en tilltalande planlösning i två plan med öppna sällskapsytor i kök, vardagsrum och utgång till balkong i entréplanet. Via stilig trappa nås det övre planet, ”entresolplanet”, med sovrum, stort badrum med dusch och tvättmaskin samt en inredd ”walk in closet”.

Bli först i denna fantastiska bostad och få ett livsstilsboende i en klass för sig, helt unikt på Stockholms bostadsmarknad! Välkommen till Kvarnholmen, där stad, natur och hav möts!

Entréplan:

– Välkomnande tambur med plats för ytterkläder och skor samt klädförvaring i skjutdörrsgarderob från Elfa.

– Öppna sällskapsytor i vardagsrum och kök med strålande ljusflöde från fönster i två väderstreck, varav en hel glasvägg i vardagsrummet med utgång till balkongen. Balkongen ger ett härligt ”uterum” med plats för bord, stolar, loungemöbel och växter. Havsutsikten är verkligen storslagen över Saltsjön och Stockholms in- och utlopp, Djurgården och bort mot Lidingö samt Stockholms vackra stadssilhuett.

– Köket är i ett stilrent och minimalistiskt utförande med skåp och draglådor i vitt, goda arbetsytor och komplett maskinell utrustning från Siemens såsom kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, microvågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. I anslutning till köket finns plats för matbord. Parkettgolv och vitmålade väggar samt tak.

Övre plan/entresolplan:

– Via trappan nås övre planet med sovrumsdel och plats för rejäl dubbelsäng och generös klädförvaring i anslutande ”walk in closet”. Stort fönsterparti med vidsträckt utsikt.

– Toppfräscht, helkaklat och rymligt badrum med klinkergolv och golvvärme, duschhörna med vikdörrar i glas, toalett, handfat på kommod, badrumsskåp och tvättmaskin.

  • TV: TV, internet och IP-telefoni från Telia. En digitalbox för TV tillhör lägenheten. För detta tillkommer en obligatorisk kostnad om 220 kr/mån.

Stor terrasslik balkong med storslagen panoramautsikt mot flera väderstreck över Saltsjön och Stockholms inlopp, skärgården och Djurgårdens lummiga grönska, bort mot Lidingö och Stockholms stadssilhuett med tinnar, torn och välkända landmärken. Det här är verkligen den utmärkta platsen att blicka ut över båt- och sjölivet nedanför.

  • Pris: 6 650 000 kr
  • Månadsavgift: 3877 kr/mån. Övriga driftskostnader: 220:-/månad för Triple play. Hushållsel ca 300:-/månad. Varmvatten ca 132:-/månad. Hemförsäkring ca 150:-/månad. Observara att kostnad för varmvatten och hushållsel regleras efter faktisk förbrukning.
  • Andel i föreningen: 0.9205 %
  • Överlåtelseavgift: 1120 kr
  • Pantsättningsavgift: 448 kr
  • Bostadsrätten är pantsatt. Lån som belastar bostadsrätten löses av säljaren senast i samband med tillträdesdagen.

Brf Panorama i Nacka.

Lägenhetsnummer: 61401 (1501)

Byggår: 2017

Hiss: Ja

Brf Panorama i Nacka i är en byggnad under uppförande och kommer stå klart för inflytt under 1:a kvartalet 2017. Fastigheten ingår i JM:s byggnadsprojekt ”Stockholm Lighthouse” och omfattar 5 bostadshus med 8-15 våningar innehållande totalt 96 lägenheter (Panorama, Fyrtornet och Galleriet). Föreningen innehar även ett garage med plats för 91 bilplatser. Galleriet kommer att rymma 16 karaktärsstarka etagevåningar om två till tre rum och kök som nås via hissen gjord av glas med utsikt över vattnet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Styrelserum
Bastu med relaxavdelning.
Spång med festlokal.
Övernattningslägenhet och styrelserum.
Barnvagns- och cykelförråd.

Kommunikationer:
Buss: 402 till slussen.
Båt: Kvarnholmen – Nybrokajen.
Bil: Kvarnholmen nås via bro från Nacka Forum eller från Danvikstull.
Service: Nacka Forum och Sickla köpkvarter med affärer, restauranger etc. För Kvarnholmen planeras ett närcentrum med matbutik, apotek, vårdcentral m.m, vilket öppnar kring årsskiftet 2017-2018.