Adress:

Vitalisvägen 7, 3 tr

Rum:

2 rum

Såld för:

3 015 000 kr ( 79 342 kr/kvm)

Avgift:

2 025 kr/mån

Boyta:

38 kvm

Såld för

3 015 000 kr (79 342 kr/kvm)

Fantastisk 2:a belägen högst upp i huset. Trägolv, generös takhöjd och perfekt planlsöning. Ljus, rymd och charm!

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet mycket attraktivt belägen i vackra Fredhäll. Det höga läget i kombination med de stora fönsterna och den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Bostaden är ytterst välplanerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum. Kök med bland annat diskmaskin samt sovrum med plats för dubbelsäng. Rymligt badrum och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man med bad och grönska runt husknuten men fortfarande med all nödvändig service samt kommunikationer med en kort promenads avstånd. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen på visning!

- Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Rymlig inbyggd garderob samt överskåp.

– Underbart vardagsrum med stort fönsterparti med djupa nischer och trägolv. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Här finns även en inbyggd garderob.

– Väldisponerat arbetskök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, gasspis 5 plattor, elugn samt kolfilterfläkt. Överfönster mot sovrummet ger ljusinsläpp i köket.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Plats finns för extra byrå, garderob eller skrivbord om så önskas. Stort fönsterparti med djupa nischer.

– Rymligt badrum utrustat med dusch, infällbara duschväggar, handdukstork, handfat, skåp och wc.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.
  • Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Ett obligatoriskt tilllägg om f.n 69 kr/månad tillkommer för bredband. Det är upp till varje lägenhetsinnehavare att införskaffa och bekosta en router.
  • Pris: 3 015 000 kr
  • Månadsavgift: 2025 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt basutbud kabel-tv. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband om f.n. 69 kronor/månad samt f.n. 18 kronor/månad för tilläggsförsäkring, totalen blir alltså 2112 kronor/månad.
  • Andel i föreningen: 0.104 %
  • Andel av årsavgiften: 0.118 %
  • Bostadsrätten är pantsatt. Befintliga lån löes av säljaren senast på tillträdesdagen.

HSB:s Brf Fredhäll i Stockholm.

Lägenhetsnummer: 0096 (1301)

Byggår: 1931-1933

Hiss: Nej

Det finns ett vindsförråd beläget på våningsplanet ovan bostaden. Det finns 8 gemensamma tvättstugor, 2 gästlägenheter, fotolabb, snickarbod, bastu & motionslokal samt en föreningslokal som kan hyras av medlemmarna.

Hsb:s Bostadsrättsförening i Fredhäll i Stockholm bildades 1931 och är en av Sveriges största föreningar. Föreningen består av 789 lägenheter och nära 60 lokaler. Föreningens hus byggdes mellan åren 1931-1933 och arkitekt var HSB:s grundare Hans Wallander. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna Service och den tekniska förvaltningen av Riksbyggen. Under åren 1990-92 byttes samtliga stammar till badrum i föreningen ut. Samtidigt renoverades alla badrum i föreningen. En stor majoritet av stammarna har under 2010 högtryckspolats. Föreningens köksstammar byttes under slutet av 1960-talet och relinades i olika etapper t.o.m. 2013. Alla föreningens lägenheter fick en godkänd OVK maj 2016. Föreningen startade 2016 en omfattande renovering av fastigheternas fasader, tak, fönster och balkonger. De sista två husen har beräknad start av renovering Q1 2018. Samtliga fönster målas om i samband med fasadrenoveringen. Renoveringen finansieras bland annat av upptagaden av nya lån och föreningen räknar med att fördubbla sina långfristiga skulder. Dock kommer föreningens belåningsgrad i så fall fortfarande vara under 5000 kr/kvm (se årsredovisning 2016 för mer utförlig information). Föreningen har ett gemensamt bostadsrättstillägg som betalas via månatligt tillägg till årsavgiften. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.brffredhall.se

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel, gas samt hemförsäkringen är cirka 544 kr per månad.

Energiprestanda 163 kWh/m² år.