Adress:

Sankt Göransgatan 81, 5 tr

Rum:

2.5 rum

Såld för:

5 550 000 kr ( 69 811 kr/kvm)

Avgift:

4 290 kr/mån

Boyta:

79.5 kvm

Såld för

5 550 000 kr (69 811 kr/kvm)

Stilren modern 2,5-3:a med högt, fritt & ljust läge, balkong & utsikt mot takåsar. Garage i fastigheten. BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS!

BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS, RING FÖR VISNING.

Välkommen till en suverän och modern 2,5:a, disponerad som 3:a med högt, ljust och fritt läge på våning 5 (av 7) och solig balkong i öster. Planlösningen är tillgänglig, ytterst funktionell och familjevänlig med öppna och luftiga sällskapsytor i ett välutrustat kök från Marbodal och stort vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkongen. 1-2 bra sovrum, varav ett föräldrasovrum med ”walk in closet” och ett mindre barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Stort badrum med både badkar och dusch, tvättmaskin, WC och handfat på kommod.

Ett kvalitetsboende på Kungsholmen i stabila och populära Brf Vallgossen med flertalet bekväma och trevliga faciliteter för medlemmarna såsom garage (fn finns ledig plats till en kostnad om 1.550:-/månad), gästlägenheter, festlokal, bastu och relaxavdelning. Fastigheten har stor hiss direkt från markplanet.

- Välkomnande hall med marmorgolv och platsbyggd förvaring från Marbodal. Säkerhetsdörr.

– Stort, luftigt och tillgängligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkong med fri utsikt mot kringliggande takåsar. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger generösa ytor för soffgrupp, TV-möbel, matsalsbord och väggytor för bokhyllor, skrivbord eller dylikt. Parkettgolv och väggar i ljus kulör.

– Välutrustat kök från Marbodal med god förvaring i skåp och lådor. Arbetsbänk i ek och komplett maskinell utrustning såsom kyl och frys, gashäll, fläkt, varmluftsugn, microvågsugn, fläkt och diskmaskn. Parkettgolv.

– Två bra sovrum, varav ett föräldrasovrum med ”walk in closet” och ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Båda med parkettgolv, väggar i ljus kulör och fönsterpartier i högt läge med bra ljusinsläpp samt utsikt mot takåsar.

– Stort helkaklat badrum med både badkar och inglasad duschhörna, vägghängd WC, badrumsskåp och handfat på kommod, tvättmaskin, plats för torktumlare, förvaringsmöbel ovan samt infällda spotlights i taket. Golvvärme och handdukstork.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i månadsavgiften.
  • Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.

Balkong i högt och fritt läge med utsikt och sol från morgon till lunchtid.

  • Pris: 5 550 000 kr
  • Månadsavgift: 4290 kr/mån. I avgiften ingår värme, kabel-TV och bredband. Övriga driftskostnader: Hemförsäkring ca 150-200:-/månad. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, gas samt varm- och kallvatten. Debiteras direkt från föreningen efter kvartalsmässig avräkning.
  • Andel i föreningen: 0.7738 %
  • Överlåtelseavgift: 1120 kr
  • Pantsättningsavgift: 448 kr

Brf Vallgossen.

Lägenhetsnummer: 462 (1502)

Byggår: 2001

Hiss: Ja

Fastigheten som ligger i korsningen av Sankt Göransgatan och Arbetargatan på Kungsholmen uppfördes av JM 2001. Fastigheten ingick i ett teknikprojekt som skulle karaktärisera ett högkvalitativt boende med inriktning på teknik, komfort, miljö och trygghet. Bl a har alla lägenheter rikligt med el- och multimediauttag samt ett larmsystem som kan anslutas till SOS-alarm för övervakning av inbrott och brand.

Brf Vallgossen är en äkta förening som äger marken och den består av 126 lägenheter. Ekonomin är god. Avgifterna har varit stabila under många år och har även innefattat avgiftsfria månader vid ett flertal tillfällen.

Till lägenheten hör ett stort källarförråd som nås via hissen. För medlemmarna i föreningen finns följande gemensamma faciliteter: Plats för cyklar finns under tak på gården och ett i cykelrum i garaget. Bastu med dusch, omklädningsrum och relaxrum. Fest-/samlingslokal för 30 personer (150:-/gång), bastu med dusch, omklädningsrum och relaxrum (30:-/gång) samt gästlägenheter (300:-/dygn). I fastigheten finns en modern tvättstuga med grovtvättmaskin och mangel (30:-/gång), sopsorteringsrum och grovsoprum. Dessutom finns en stor innergård med sandlåda, lekplats, gräsmatta och planteringar.

Föreningen har ett garage och disponerar där 58 st parkeringsplatser (fn finns lediga platser, kostnad 1.550:-/månad) och 3 MC-platser (500:-/månad). Garaget är reserverat för föreningens medlemmar.

För mer information om föreningen, se www.vallgossen.se

Energiprestanda 102 kWh/m² år.

Närområdet har gott om restauranger och butiker. Västermalmsgallerian har givit trivsel så väl som shopping i området kring Fridhemsplan. Några stenkast bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga promenadstråk längs vattenlinjen. På väg bort mot Hornsbergs och Kristinebergs strand passerar man bland annat Västermalms Båtklubb. Väljer man motsatt färdriktning längs kanalen når man efter en behaglig promenad Stadshuset. På andra sidan kanalen förgyller vackra Karlbergs slott utsikten. Även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken finns inom promenadavstånd.

Goda kommunikationer i form av T-bana (Fridhemsplan och Stadshagen) inom 5 minuter. Dessutom flertalet innerstadsbussar. I området finns gott om skolor och förskolor.