Adress:

Völundsgatan 1, 1 tr

Rum:

1 rum

Pris:

3 590 000 kr ( 94 474 kr/kvm)

Avgift:

2 121 kr/mån

Boyta:

38 kvm

Visningar

söndag 14/1, kl 11:45 - 12:30

måndag 15/1, kl 17:00 - 17:45

Pris

3 590 000 kr

Drömboende i fastighet från 1928. Mycket attraktivt läge ett stenkast från S:t. Eriksplan och Birkastan. FAST PRIS!

Välkomna till denna mycket charmiga och trivsamma lägenhet belägen i vacker fastighet från 1928. Stora sällskapsvänliga ytor och gott om plats för önskad möblering. Lägenheten har charmen bevarad med bl.a. två spröjsade fönster med djupa nischer och utsikt mot Völundsgatan, takrosett, trägolv och spegeldörrar. De stora fönsterna i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Fantastiskt läge i charmiga Atlaskvarteren, även kallat ”Lilla Paris”, med endast en kort promenad till S:t Eriksplan, Vasaparken och Birkastan med Rörstrandsgatans populära restaurangstråk.

FAST PRIS – ENDAST PRIVATA VISNINGAR, VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN 070-738 7003!

- Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Inre hall med plats för garderob, byrå eller skrivbord om så önskas.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Spröjsat fönster med djupa nischer och takrosett.

– Stort kök med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt samt kyl/frys. Plats för matbord. Stort spröjsat fönster med djupa nischer. Ingång till rymlig klädkammare/förvaringsutrymme.

– Väldisponerat badrum utrustat med dusch, duschvägg, handdukstork, handfat, skåp och wc.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Obligatoriskt tillägg om f.n. 68 kr/mån tillkommer för kabel-tv.
  • Internet: Bredband. Leverantör: Bredband2. Obligatoriskt tillägg om f.n. 155 kr/mån tillkommer för bredband.
  • Pris: 3 590 000 kr
  • Månadsavgift: 2121 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv om 68 kr/mån samt bredband 155 kr/mån - total månadsavgift blir alltså 2344 kronor/månad.
  • Andel i föreningen: 2.66 %
  • Andel av årsavgiften: 2.65999 %

Brf Tendern 10.

Lägenhetsnummer: 7 (1102)

Byggår: 1928

Hiss: Ja

Det finns ett källarförråd med stålgaller. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Föreningen har också en innergård med cykelställ.

Bostadsrättsföreningen Tendern 10 förvärvade fastigheten 1999 och består av 26 bostadsrättslägenheter (1405 kvm) samt 1 hyreslokal (40 kvm). Överlåtelseavgift betalas av säljaren. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Delat ägande är ok, minsta ägarandel är 10%. Föreningen äger marken. Mer information finns i bifogad årsredovisning.

Utfört underhåll:
2015 – Renovering av hiss.
2010 – Renovering av fönster.
2004 – Renovering av balkonger/nya balkonger. Omputsning av fasad.
2003/2004 – Omläggning av tak.
2001 – Elstambyte.
2000/2001 – Rörstambyte.

Energiprestanda 132 kWh/m² år.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 200 kr/mån och hemförsäkringen är ca 200 kr/mån.

I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv om 68 kr/mån samt bredband 155 kr/mån – total månadsavgift blir alltså 2344 kronor/månad.

Härligt läge i populära Atlasområdet även kallat Lilla Paris. Huset är beläget några stenkast från pulsen kring Rörstrandsgatan som varit gågata i sommar. Allt man kan önska finns här caféer, restauranger, butiker och annan service. Stockholms glasshus, Två, Mellqvist kaffebar, Xoko, Raw och Shanti är några av Birkastans höjdare. Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick samt även vackra Hagaparken. Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3 och 4) samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktsskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktsskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet

Andra hem förmedlade av Mathias

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Attraktivt belägen i vackra Atlaskvarteren, med närhet till S:t Eriksplan

Interiörbild

I området finns flera trivsamma parker (sommarbild)

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Välkomna till Völundsgatan 1!

Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning