Adress:

Skeppargatan 11

Rum:

1 rum

Såld för:

3 600 000 kr ( 112 500 kr/kvm)

Avgift:

1 866 kr/mån

Boyta:

32 kvm

Såld för

3 600 000 kr (112 500 kr/kvm)

Ljuvlig sekelskiftespärla med högt till tak, perfekt öppen planlösning och drömläge invid Strandvägen och Nybroviken. Möjlig 2:a!

Varmt välkommen till Skeppargatan 11 och detta trivsamma hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en mysig atmosfär som slår det mesta. Med ypperligt Östermalmsläge och på mycket eftertraktad adress strax ovanför Strandvägen invid Nybroviken, Stureplan och Djurgården bor du i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Planlösningen är maximalt yteffektiv och tillgänglig för två personer. För den som önskar kan den med enkla medel byggas om till en effektiv minitvåa (se alternativ planlösning). Här finns en välkomnande hall med plats för ytterkläder samt god förvaring i garderober. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning i öppen planlösning med sällskapsrummet. Öppen sovrumsdel med plats för dubbelsäng och utmärkt förvaring. Genomgående fina golv, ca 3,30 meter i takhöjd och två höga fönster med djupa nischer ger fint ljusinsläpp. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande.
Lägenheten är belägen på en ½ trappa. Välskött förening med god ekonomi i vacker fastighet från 1877.

Välkommen att längta hem,

- Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i garderober.

– Stilrent kök med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Full maskinell utrustning med induktionshäll, fläkt, ugn och micro. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Luftigt och lättarbetat kök som gör matlagningen till en social tillställning.

– Sällskapsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Två vackra stora fönster med djupa nischer ger fint ljusinsläpp, generös takhöjd och vackert trägolv. Bra yta med plats för säng, soffa, matbord och övrig önskad möblering

– Snyggt helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, WC och handfat med spegel ovan.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Grönskande innergård med flertalet sittplatser och trevliga grillmöjligheter.

  • Pris: 3 600 000 kr
  • Månadsavgift: 1866 kr/mån. (I avgiften ingår kabel-tv, värme och vatten.)
  • En obligatorisk elkostnad om 184 kr/månad tillkommer.
  • Andel i föreningen: 2.64 %
  • Överlåtelseavgift: 1120 kr
  • Pantsättningsavgift: 448 kr
  • Bostadsrätten är pantsatt.

Brf Vinterfågeln.

Lägenhetsnummer: 4 (1004)

Byggår: 1877

Hiss: Nej

Bostadsrättsföreningen Vinterfågeln är en s.k äkta förening som registrerades 1984. Förening med god ekonomi, låg belåning och bra avgifter. En obligatorisk elkostnad om 184 kr/mån gäller fr o m januari 2018. För mer information gällande ekonomin se årsredovisning.

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kyrkogården 13 på adressen Skeppargatan 11 i Stockholm. Föreningen har 30 lägenheter om totalt 1252 kvm. Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam tvättstuga.
Välskött stambytt fastighet bl.a byttes husets VA-stammar 2001/2002, elstigare 2001/2002, tak före 2000 ommålat 2017, delar av fasad och fönster 2017 samt trapphus och tvättstuga renoverades 2001/2002.

Inga avgiftshöjningar planerade.

Energiprestanda 128 kWh/m² år.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge på Skeppargatan, alldeles invid Strandvägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.