Adress:

Brahegatan 37, 4 tr

Rum:

1 rum

Pris:

3 750 000 kr ( 98 684 kr/kvm)

Avgift:

2 259 kr/mån

Boyta:

38 kvm

Visningar

söndag 28/1, kl 13:30 - 14:00

Pris

3 750 000 kr

Drömboende på bästa adress, högt upp i huset med perfekt öppen planlösning och stora fönsterpartier som ger magiskt ljusinsläpp. Möjlig 2:a!

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLARE ANETTE LARSDOTTER FÖR VISNING 0709-93 49 90.

Varmt välkommen till Brahegatan 37 och detta vackra hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Perfekt Östermalmsläge strax ovanför Karlavägen invid Östermalmstorg, Stureplan och grönskande Humlegården. Här bor du i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Planlösningen är optimerad, maximalt yteffektiv och tillgänglig för två personer. För den som önskar kan den byggas om till en effektiv minitvåa. Den karaktäriseras av genomgående stilsäkra materialval, sober färgsättning samt optimala förvarings- och funktionslösningar. Samtidigt präglas lägenheten av sekelskiftets oslagbara charm som generös takhöjd, tre vackra höga fönster och genomgående fina golv. Smakfullt kök med all önskvärd maskinell utrustning i öppen planlösning med sällskapsrummet. Öppen sovrumsdel med plats för dubbelsäng och förvaring. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande.

Välskött förening med mycket god ekonomi i vacker renoverad fastighet från 1880.

Välkommen att längta hem!

- Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i garderober.

– Stilrent kök (2016) med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Vita snickerier upp till tak med påkostad bänk och stänkskydd av vacker carraramarmor. Full maskinell utrustning som spishäll, fläkt, ugn, micro, kyl/frys och diskmaskin. Luftigt och lättarbetat kök med platsbyggd bardel som gör matlagningen till en social tillställning.

– Sällskapsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Tre vackra stora fönster ger fint ljusinsläpp, generös takhöjd och parkett. Bra yta med plats för säng, soffa, matbord och övrig önskad möblering. Det höga läget mot öster bjuder in förmiddagsljus och himmel och ger rummet en ljus och fin känsla,

– Snyggt helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, WC, handdukstork samt handfat med kommod och ytterligare förvaringsskåp.

  • TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.
  • Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Fin och grönskande innergård med grillplats och springbrunn.

  • Pris: 3 750 000 kr
  • Månadsavgift: 2259 kr/mån. (I avgiften ingår värme och vatten.)
  • Andel i föreningen: 3.728 %
  • Andel av årsavgiften: 3.4972 %
  • Överlåtelseavgift: 1120 kr
  • Pantsättningsavgift: 448 kr

Brf Hjorten 13.

Lägenhetsnummer: 00419 (1403)

Byggår: 1880

Hiss: Ja

Brf Hjorten 13 är en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten bebyggdes 1880 och består av ett flerbostadshus. Föreningen upplåter 22 lägenheter med bostadsrätt och 1 med hyresrätt.
Föreningen har cykelförråd och tvättstuga.
Lägenheten disponerar ett källarförråd.
Trevlig innergård med gräsmatta och planteringar.

Föreningen planerar inga avgiftshöjningar.

Under åren 2000-2001 utfördes en totalrenovering av fastigheten. Renoveringen omfattade byte av fastighetens samtliga V/A-stammar och elstigare, målningsarbete i trapphus och hiss, nya säkerhetsdörrar till alla lägenheter samt nya källarförråd. Utvändigt renoverades samtliga fasader, fönster samt plåtinklädning. Gården upprustades och förbättrades med cykelställ och uteplats samt att den befintliga springbrunnen renoveradedes. Vissa av lägenheterna försågs med balkong alternativt terrass på respektive bostadsrättsinnehavares bekostnad. Under 2003-2004 byggdes vinden om till ytterligare en bostadsrätt. Under 2004-2005 renoverades hissen.
Under 2008 målades tvättstugan om en OVK-besiktning gjordes.
2015 spolades stammarna, byte av tak samt målning av gårdsbod, lagning av gårdsmur.

Planerat underhåll:
2018 Översyn av fönster.

Driftskostnader:
Hushållsel ca 150-200:-/mån och hemförsäkring ca 150-200:-/mån.

Energiprestanda 181 kWh/m² år.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge på Brahegatan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Andra hem förmedlade av Anette

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Planlösning

Planlösning