Adress:

S:t Göransgatan 64, 5 tr

Rum:

1 rum

Pris:

2 495 000 kr ( 95 962 kr/kvm)

Avgift:

1 381 kr/mån

Boyta:

26 kvm

Visningar

söndag 21/1, kl 13:15 - 14:00

måndag 22/1, kl 18:30 - 19:00

Pris

2 495 000 kr

Parkläge! Högst upp i huset med stor solig balkong i sydväst. Perfekt planlösning med generösa ljusinsläpp.

Välkommen till ditt perfekta förstaboende om 26 kvm som är belägen högst upp i huset på våning 5 med solig balkong i sydväst.
Lägenhetens 26 kvadratmeter ger välplanerade ytor för bekvämligheter som garderobsutrymme, säng, soffa, tv-möbel, matplats för två och ett rymligt kök med komplett maskinell utrustning.
Bostaden med den optimala planlösningen och lyxen med diskmaskin hittar du ett stenkast ifrån Kronobergsparken i bostadsrättsföreningen Kronobergsgården.
Föreningen blev den första bostadsrättsföreningen någonsin att bli tilldelad Svenska Byggnadsvårdsföreningens utmärkelse ”Årets Byggnadsvårdare hösten 2017. Utanför porten finns förutom din generösa granne Kronobergsparken, fantastiska promenad- och joggingstråk längs med Kungsholms Strand.
Västermalmsgallerian ligger runt hörnet och Fridhemsplan ligger någon minut bort med alla bekvämligeheter man önskar sig som mataffärer, apotek, bibliotek, systembolag, T-bana & busslinjer, ett flertal gym samt ett stort utbud av butiker, bagerier och caféer & restauranger.

- Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis med glaskeramikhäll, fläkt och ugn.
– Stambytt badrum med kaklade väggar, dusch, handfat och WC.
– Vardagsrum med utgång till balkong samt smart sänglösning med förvaring under. Bra förvaring i ytterligare garderob.
– Balkong i sydväst mot gata. Gott om plats för bord och stolar.

  • Internet: Bredband via fiber (OpenUniverse).

Balkong, läge sydväst.

  • Pris: 2 495 000 kr
  • Månadsavgift: 1381 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförskring 125 kr, hushållsström 250 kr.

Brf Kronobergsgården.

Lägenhetsnummer: 1502

Byggår: 1941

Hiss: Ja

Det finns tvättstuga och ett tillhörande vindsförråd.

Bostadsrättsföreningen Kronobergsgården äger ett hus på S:t Göransgatan 64 i Stockholm. I huset finns 65 stycken bostadsrättslägenheter och en hyresrätt. I källarvåningen finns en stor bowlinghall som hyr lokalen av föreningen (det är också deras neonskylt som gör att man enkelt hittar till huset).
Huset är ett stabilt hus från den tid när man byggde med mycket stor omsorg. Ett totalt byte av alla stammar (el, vatten och avlopp) skedde under de första åren på 1990-talet, och en renovering av gårdsbjälklaget ett par år senare. Föreningen planerar att sätta in säkerhetsdörrar.

Välkommen till S:t Göransgatan ett attraktivt läge invid Kronobergsparken med underbar parkmiljö och promenadavstånd till Västermalmsgallerian, Kungsholmstorg, Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand med strandpromenaden längs Riddarfjärden. Kommunikationerna är goda i form av tunnelbana (ca 100 meter till Fridhemsplan) och flertalet innerstadsbussar, närhet till affärer, butiker, restauranger, caféer m.m.

Andra hem förmedlade av Jan

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Kronobergsparken

Interiörbild

Kronobergsparken

Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Planlösning

Planlösning

Planlösning